• 2023. szeptember 23., szombat

    Watashi no Shiawase na Kekkon

    My Happy Marriage

     

     

      Üdv Mindenkinek! Ez az első bejegyzésem, kérlek fogadjátok szeretettel...

     
    M happy wedding

              Ez az anime csak nemrég készült el, és az évad utolsó része épphogy kijött Japánban. Bevallom sokat gondolkodtam rajta, hogy megnézzem e egyáltalán. De annyira tetszett a rajzolása, hogy úgy döntöttem, teszek egy próbát.

    Történetünk főhős nője Miyo egy rendívül csendes és ártatlan lány. Nem is csoda, hiszen egész életében
    csak bántották. A családja kihasználta, és cselédként tartotta már kislány kora óta. Ami elég visszataszító ebben, hogy a saját apja is csak tárgyként kezelte őt, nem csak a féltestvére és a mostoha anyja. Aztán amikor elég idős lett, hogy férjhez adják gyorsan megszabadultak tőle. És itt jön Miyo számára a megváltás: a családja azt hitte, hogy egy olyan kegyetlen és bunkó férfihoz adják majd őt, akit szerintük megérdemel. Ezzel szemben a vőlegény jelölt egyáltalán nem bunkó vagy rossz ember. 

    A történet nem csak egy szerelmi történet. Én azt hittem az lesz. Meglepetten tapasztaltam, hogy a sztoriban sokkal több van. Van benne misztikum, harc, varázslat és természetesen a japánokra jellemző: maffia családokról történet, amely generációkra nyúlik vissza. 

    A történetben a kapcsolatok felépítése nagyon alapos és aranyos. A két főszereplőnk személyisége úgy vonzza egymást, mint két hattyú. Miért pont hattyú? Mert szépek, kecsek és nemesek. Ahogy halad előre az anime, szépen lassan érik be az egymás iránti vonzalmuk is. Közben persze akad bőven vita, acsarkodás és ármány is, de a végére a kis csendes - letarolt lelkű lány megtanul harcolni is a szerelméért. 

    Szóval aki mindenek előtt egy érzelmes, és nem csak történetben de rajzolásban is szépséges animet szeretne látni, ezt mindenképpen vegye fel a látnivalók közé. Mert megríkatott, ami elég nagy szó nálam.
     

    Aimi-chan


    Leave a Reply

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

  • - Copyright © Anime testvériség - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -